Şehit Sercan Bulak İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ahlaklı, Başarılı, Seçkin, Adil, Yenilikçi, Demokratik ve Empati kurabilen bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sistemi’nin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve mevzuatları uygulayarak, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişine sahip çıkan ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyen bireyler yetiştirmeyi hedef edinen, öğrenci merkezli, araştırarak sorunlara somut çözümler üreten, dil,din,ırk ayrımı gözetmeyen,eğitimin her bireyin hakkı olduğunu savunan ve eğitimde fırsat eşitliği sağlayan,kaliteyi en üst seviyede tutmaya çalışan, Okul-Aile-Öğrenci-Öğretmen işbirliğini sağlayan,özveriyle çalışan bir kurumuz.

Başarılar:

Isınma: DOĞALHAZ
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: farkındalık ve sorumluluk projeleri

WEB - https://sehitsercanbulakiho.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Güzeloğlu Sokak No12 Şereflikoçhisar/ANKARA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçemiz Yaklaşık 33000 nüfuslu Ankara 150km Aksaraya76km uzaklıkta E-90 karayolu üzerine konumlu Bir ilçedir

Adres - Yeni Mahalle Güzeloğlu Sokak No12 Şereflikoçhisar/ANKARA

Ulaşım İlçede Yürüme Ankaradan Her saat başı otobüs ve sevisler